Min nya hylla!

Jag blir numera ÄNNU gladare och sällare när jag kommer in i min lilla verkstad. Jag har nämligen fått en ny hylla som sonen spikat ihop! Jag bad honom göra en hylla och han fick måtten för någon vecka sedan. Han gjorde den ännu högre än jag tänkt, men som tur var rymdes den ändå. Det är fyra grunda hyllplan så att ingenting hamnar bakom och glöms bort. Själva syftet med hyllan är att jag ska se alla grejer i den. Vad den innehåller kan skifta beroende på vad jag har behov av att ha nära för stunden. Just nu ligger där lådor med merceriserat garn uppdelat efter färg. Så här ser det ut just nu …

… och så här såg det ut igår när jag städat för att kunna installera den nya hyllan. Rummet är minimalt men det är så fantastiskt att kunna ha det här utrymmet!

Jag har gjort ett nytt yllebroderi, denna gång på röd botten. Det är en sån ljuvlig röd färg på klädet. Jag tror det kanske kallas julrött eller paprikarött? Det drar lite åt orange och är en av mina favoritfärger.

Det här är en av mina favoritkombinationer: rött, cerise, lila, orange och så någon färg som sticker av lite: svart, gult.

Dessa rutor är ca 14×14 cm och jag vet inte riktigt vad de ska användas till. En kan ju bara ha användning för så många nåldynor! Men jag ska nog komma på nåt. Kanske en liten väska i svart ylletyg med en sådan lapp som dekoration?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *