Till Romme

Idag ska min dotter och jag åka till Romme tillsammans med hennes bästis och hennes mamma. För dottern och mig är det fjärde året i rad som vi åker dit, och andra året vi åker med dem. Det ska bli jätteskönt och avkopplande. Vi åker med en ordnad bussresa så det enda vi i stort sett behöver fatta beslut om är vad vi ska äta till lunch. Ändå är jag uppstressad. Igår kväll när vi höll på att packa blev jag alldeles trött och urlakad i kroppen. Tankeverksamheten var en gröt och jag befann mig flera gånger tittandes in i ett skåp eller låda utan att minnas vad jag letade efter. Jag pratade så entonigt och tyst att dottern trodde jag var sur på henne. Hon är ofta väldigt lyhörd för mig. Till slut var packningen klar och jag kunde sätta mig i vår ”massagestol” och slappna av lite.

Årstabron i kvällningen

Årstabron i kvällningen

3 svar på ”Till Romme

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *