Dagens inköp

Jag tog en sväng förbi Ohlssons tyger på Sveavägen idag. Väl där kunde jag inte riktigt hejda mig, det blev en del band, snoddar, garn och tyg. Jag kanske inte var dagens mest populära kund hos vare sig personal eller de andra kunderna när jag kom fram till kassan och ville ha 2 dm av tre olika organzatyger, 1/2 meter av två olika band, 2 meter spets, en meter av två olika snoddar (silver och guld – måste ha!), en docka garn, resten av rullen av resårband (4,45 m) och fem meter svart bomullstyg. För att inte tala om alla jag höll på att slå omkull där jag släpade omkring allting i butiken i hungrig spaning efter mer. Tyvärr glömde jag att visa mitt medlemskort i föreningen Skapande broderi så jag missade medlemsrabatten.image

Det hade sitt pris, jag var väldigt trött när jag väl kom hem. Men ingenting kunde få mig piggare än lunch, kaffe och så ett par timmar i verkstan med alla nya grejer! Här är ett armband eller möjligen en pulsvärmare (men då måste jag göra en till) jag gjorde idag. Vadmal, nya spetsen, nya bandet och pärlor (som syns dåligt på bilden). Och så en fin gammal pärlemoknapp.

image
image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *