Kan inte sitta stilla!

Jag har tidigare skrivit om RLS/WED och att jag blivit sämre. Just nu sitter jag och gungar i stolen samtidigt som jag spänner vadmusklerna och vrider på fötterna. Jag håller på att bli tokig! Alldeles nyss gick jag med i WED-förbundet. Jag tänker att jag kanske kan få mer tips där än av min husläkare. Min medicindos är redan så hög den kan bli, men jag måste få hjälp på något sätt. Det börjar bli olidligt, bokstavligt talat. Ryckningarna i benen var värst på dagen idag. På jobbet men framför allt på pendeltåget. Jag måste sett smått galen ut.

Jag läste för en del år sedan om en kvinna med RLS/WED vars man gjort en konstruktion på golvet vid passagerarsätet i bilen. Det var pedaler till en cykel som hon kunde trampa runt för att överhuvudtaget kunna åka bil! Eller var det en träningscykel på ett släp? Jag minns inte, cykling var det i alla fall.

Nää nu tycker jag synd om mig!

image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *