Ledighet är väl bra men …

… vardag är bäst! Idag hade jag proklamerat vilodag för mig själv, men det blev en av de stressigaste dagarna på länge. Innan kvällen var slut hade två Stora Problem löst sig och ett visade sig bara vara ett skrämskott. Tyvärr fick jag tillfälle att öva på TILLIT under midsommarhelgen, tillit till att De Stora Problemen som dök upp på torsdagkvällen (= försent att ringa och lösa dem) skulle lösa sig idag. Och som genom ett under fick jag tag på alla personer idag och allt löstes. Tråkigt nog härrörde problemen från obegripligt slarv från sonens skola. Nu är jag helt utpumpad,

En tråkig effekt blir att jag inte kan se fram emot broderikursen i nästa vecka lika mycket som jag gjorde förut. Lusten försvinner med orken, men jag får den nog åter.

Och att vardagen är bäst kan nog många barnfamiljer skriva under på, och i somliga familjer är detta extra starkt!

image imageJag broderade lite idag i alla fall. Satte på spets på etuier, på den ena också sötvattenspärlor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *