Hårdträning

Jag ligger i hårdträning. Träning i Mod, Tålamod och Tillit. Jag är så trött och vill så mycket. Vill göra ikapp det jag inte orkat förut. Vill fixa saker här hemma: rensa i ett skåp, storstäda köket, ordna med och plantera om krukväxterna och en del andra mindre saker. Jag vill göra små utflykter och träffa vänner. Men jag är så in i Norden trött. Tränar Tålamod genom att inse att nu är det så här, jag orkar det jag orkar och att göra ikapp – vad har vi sagt om det? Det går ju inte! Tränar Mod genom att helt enkelt genomleva dagarna (låter dramatiskt, men ibland känns det lättare att fega ur och ligga hela dagen och låta Nån Annan ta hand om allt). Tränar Tillit genom att försöka släppa beredskapen och tänka att det ordnar sig. Det Ordnar Sig. Det måste ju det.

Gläds ändå åt att några på broderikursen beställde smycken av mig! Jag gjorde i ordningen dem ikväll och ska skicka. Det känns väldigt bra!

003

IMG_8471 (1)

 

1 svar på ”Hårdträning

  1. Heja dig! I dag har varit en sån dag då jag har pressat mig själv alldeles för hårt. Struntat i att ta pauser fast jag varit så trött, så trött. Velat, och gjort, alldeles för mycket. Gjort sådant jag egentligen tycker är kul, men i dag kändes det inte kul. Men jag fortsatte ändå. Varför vet jag inte riktigt.

    Försökte vila ibland. Läsa en bok i solen. Men det bara kröp i kroppen. Ligger nu i sängen och är trött i både kropp och hjärna, men så uppvarvad så att jag har svårt att sova.

    I morgon är en ny och bättre dag! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *