Nästan frisk

Jag var lite orolig att jag skulle vakna med en kanonförkylning i morse, men jag mår ungefär som igår – ont i halsen och lite tjock bakom näsan. Trött i kroppen är jag ju nästan för jämnan, så det räknar jag inte. Jag har jobbat idag och känner mig helt ok. Nu vågar jag hoppas på att jag kan åka med till Bonnorn i morgon!

Jag hinkar i mig te för att lindra i halsen, jag älskar YogiTea! Den godaste smaken är Sweet Chili men den är lite för stark för min hals just nu så det blir Licorice istället. image

 

En vän la upp den här bilden på Intagram, linkärvar från världsarvsgården Kristofers i Järvsö. Är de inte fantastiskt vackra!

image

Jag funderar på om jag ska ge mig på att brodera bilden, men jag vet inte. Jag ska i alla fall förbereda några broderier att ta med till Bonnorn ifall andan faller på. Jag ska nålfilta det mesta hemma så jag slipper ta med allting.

Nu ska jag bara hålla mig frisk!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *