Lite uppåt

Nu har jag bestämt mig för att följa med min syster och svåger till deras sommarparadis i Söderhamns skärgård i helgen. Jag har skrivit om det stället förut i sommar. Där ska jag ligga i hängmattan, sitta på bryggan och titta på horisonten, kanske brodera lite. Skrota runt och göra ingenting. Min syster och jag brukar laga så god mat i det lilla köket, och har vi tur blir det middag på bryggan där vi kan vända oss bort från havshorisonten mot öster och njuta av solnedgången i väster.

image

Jag ska bara inte bli sjuk. Har lite ont i halsen men tänker vägra. Jag häller i mig te idag som lenar halsen. I morse hade jag gjort mig klar för att åka till jobbet och stod redan utanför dörren när jag kom på att jag skulle jobba hemma idag. Det hade jag egentligen tänkt från början men ändrat av någon anledning. Jag öppnade dörren och gick in igen, bytte om till hemmakläder och satte mig att jobba redan innan klockan 7! Det är nog bra för den lilla förkylningen också, att ta det lugnt en dag.

Jag fick en kommentar och fråga på bloggen idag av någon jag inte känner, och jag blev så himla peppad av det, tack Karin!

Annars har jag hämtat mig lite från helgens sänkta sinnesstämning. Jag har pratat med min läkare om sjukintyget och förhoppningsvis blir det tydligare nu.

Det tråkiga är att jag inte haft riktig lust och ork för verkstan sista dagarna, men det är väl naturligt. Bara segt att inte orka med det som ger pepp. Men jag kommer igen! (Peppiga Pia ?)

När jag åkte tåg hem från Göteborg i förra veckan tog jag några bilder på det vackra odlingslandskapet man åker förbi. De ska inspirera till nya nålfiltade bilder har jag tänkt. image

 

 

4 svar på ”Lite uppåt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *