Med armen till doktorn

Vårdguiden tyckte alltså att jag borde visa upp min onda arm och axel på vårdcentralen så jag åkte dit i morse. Till denna gång hade jag lärt mig att åka dit när de öppnar, skriva in mig och sedan åka hem till dropin-tiden börjar. På så vis slapp jag sitta i väntrummet i flera timmar. Jag hade dessutom tur att råka hamna hos min kära husläkare som konstaterade att det troligen är början till en frusen axel. Han skrev ut starkare värktabletter och föreskrev vila så får vi se vart det tar vägen. Eventuellt kan jag behöva sjukgymnastik och kortisonspruta men det är för tidigt att säga.

Kan man vägra? Eller byta mot något annat, nåt i ett ben eller så? Jag BEHÖVER mina armar och händer! Hör ni det?

image

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *