Nerv i kläm?

Att det aldrig tar slut! Sedan i somras har jag känt hur spänningen i axlar och nacke tilltagit igen. Framför allt är det den högra axeln som smärtat och varit spänd. Jag avslutade min naprapatbehandling av tennisarmbågen i somras och de sista gångerna masserade hon nacken också eftersom jag fått ondare där. Kanske jag får återuppta besöken på Naprapathögskolans elevklinik.

I några dagar nu har jag undvikit att sova på höger sida eftersom det gör ont, och sedan i går morse har jag fått väldigt ont i höger arm. Det är inte ont i musklerna utan det känns som en nerv. Inte alls osannolikt att en nerv kommit i kläm i nacken eller axeln och orsakar smärtan. Jag har tagit drygt maxdos av Ipren och Alvedon sedan igår och det lindrar lite i alla fall, men bra är det inte. Det skär till i armen när jag rör den i sidled framför allt. Jag ringde till Vårdguiden och sjuksköterskan där tyckte att jag skulle åka till vårdcentralen. Så det blir ännu en förmiddag i väntrummet i morgon! 🙁

Håll nu alla tummar (igen) för att jag får snabb hjälp, för jag kan nästan inte använda armen som det är nu.

image

Vår fina katt Marina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *