Egoboost!

Idag kom Karolin och Erja hem till mig. De arbetar med en bok på lätt svenska som ska handla om textilt handarbete: stickning, virkning och broderi. I tre timmar pratade vi om MIG och mitt broderande! Vilken boost för egot! Erja är fotograf och arrangerade bilder med mina broderier och de verktyg jag använder. Jag berättade om hur läkande mitt handarbete fungerar för mig. Hur bra jag mår av det, och hur avstressande det är. Just det att jag gör vad jag själv vill – följer min egen lust att testa material, former och färger. Att få höra att andra tycker att det är fint betyder också mycket, det ska erkännas. Det är mycket möjligt att den uppskattningen har del i att jag fortsätter göra en del saker.

image

Här är två av de dockor lingarn jag fick i brevlådan idag, köpt på Tradera för liten peng.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *