Ställa in julen

Jag bläddrade igen några mattidningar från Coop och Ica innan jag skulle slänga dem. I tidningen från december hann jag bara se ett uppslag om julgodis innan jag snabbt slängde den ifrån mig. Hjärtat bultade hårt och snabbt – en stressreaktion av knäck! Kan vi ställa in julen i år?

6 svar på ”Ställa in julen

 1. Absolut Pia!
  Det är många år sedan december och julen gjorde slut med mej.
  Jag har acepterat och ägnat julen mycket lite tid nu förtiden.

 2. Ja absolut! Vi slutade med julklappar, knäck och kola m.m. för länge sen. Julen är INTE min bästa tid på året. Kanske har det varit en stressreaktion hos mig, jag vill fortfarande bara att det ska bli 25/12 när julen närmar sig. Den 25/12 och 1/1 är årets bästa dagar för mig med total avkoppling 🙂

 3. Jag ställer gärna in julen både i år och alla nästa år. Det kan vara en början till välmående den tiden på året. Allt verkar så falskt den tiden och den börjar ju redan på hösten….
  Låt oss njuta av våren och ljuset och fågelsången några veckor framöver
  Kram Pia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *