Kanske beslut …

Idag fick jag beslut från Försäkringskassan som sträcker sig fram till 2 mars. Jag har då varit sjukskriven i ett år, och ska ansöka på nytt om sjukpenning hos Försäkringskassan. Därefter får jag förhoppningvis beslut om resten av sjukskrivningstiden. Jag kände i alla fall att det var ett positivt tecken att beslutet kom så snabbt.

Jag har haft en lite tung vecka och det kändes bra att komma till Stressmottagningen idag. Det är ett så rofyllt väntrum med tända ljus, levande blommor och lugn musik. För att inte tala om bemötandet! ”Hej Pia!” hör jag en glad röst säga direkt när jag kommer innanför dörren. Som att komma hem till någon. Jag satte mig vid de vackra tulpanerna och närstuderade dem.

Anledningen till att jag var där idag var ett samtal med psykologen. Det var andra gången vi träffades, och vi har bokat in ytterligare ett samtal om några veckor. Sådan lyx!

Fysioterapin hade uppehåll denna vecka eftersom det är sportlov men jag kör på med hälsoandning och Asahi varje dag på egen hand. Det är verkligen skönt.

2 svar på ”Kanske beslut …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *