Samtal om medicinering

Jag hade ett inbokat telefonsamtal med min psykiater idag. Vi skulle utvärdera medicineringen för min usla sömn. I somras fasade jag ut Oxascand och började med melatonin istället. Det har inte fallit så väl ut, milt uttryckt. Tack vare att jag jobbar hemma de flesta dagar så är det ett hyfsat hanterbart problem. Om jag vaknar under natten och inte kan somna om, så kan jag sova ett tag framåt morgonkvisten i alla fall. Antal timmars sömn brukar vara ok.

Nåväl, min psykiater och jag kom överens om att det är ok att återgå till Oxascand, men att jag kan försöka att bara ta den de nätter då det är extra viktigt att jag sover ordentligt. Jag blir också återremitterad till vårdcentralen och det känns skönt att dra ner på antalet läkare som sköter min hälsa!

Min hälsa ja. Ikväll undrar jag om jag håller på att bli ordentligt förkyld. Det känns så just nu, men det kan också bero på att jag drog en visdomstand idag och det värker lite i käken och huvudet.

Min sjukskrivning går ut nu i månadsskiftet och jag ska till min husläkare på fredag. Då kan jag beskriva den anpassning jag har i arbetet, genom att jag får jobba hemma i stort sett så mycket som jag behöver. Sen är det bara att hoppas att försäkringskassan godkänner sjukskrivningen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *