Broderikurs

Idag har jag varit på broderikurs. Det är föreningen Skapande broderi som arrangerar tillsammans med ABF och kursledare var Asta Levinson-Persson. Det hinns inte mycket på 5 timmar men jag blev väldigt inspirerad, och kan drabbas av lyckokänslor när jag tänker på allt jag har framför mig i broderivärlden – så mycket jag inte kan ännu eller ens känner till!

Vi gjorde broscher i lintyg, trästomme och lintråd.

image

Asta hade också med sig massor med små tyglappar i olika material, pärlor, paljetter och tråd som vi kunde gå loss med. Jag gick loss lite stillsamt med några bitar tyll som jag gjorde till blommor, och broderade stjälkar med blad till. Det broderiet är inte färdigt ännu, och jag vet ännu inte säkert vad det ska bli i slutändan. Men visst är det kul med tyll!

image

Jag var osäker på om jag skulle orka hela dagen, men plötsligt var kursen slut – dagen gick fort! Det här med broderi är verkligen en del av min återhämtning!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *