Fotokursens sista kväll

I morgon eftermiddag skiljs vi åt, vi tolv som gått en fem dagar lång grundkurs i digital fotografering här på Biskops Arnö. Det har varit fantastiska dagar på flera sätt. Det är en underbar grupp! Vi har så kul ihop och alla är så trevliga: nyfikna, öppna och lyssnande. Kursledarna är väldigt bra. Vi får pedagogiska genomgångar, roliga och lagom utmanande uppgifter, och bra feedback på våra bilder. Maten är väldigt bra och omgivningarna är gudomliga! Dessutom har vädret varit på vår sida. Vad mer kan man önska sig?

För min del har jag orkat mer än jag trodde att jag skulle göra. Kanske för att jag inte känner någon press att prestera utan tar allt i min takt. Ser till att vila när jag blir trött och hjärnan överlastad. Det är så skönt att ha mitt egna lilla rum att dra mig tillbaka i, öppna fönstret och lyssna till enbart vindens sus i bladverket. Just det ljudet påminner mig om suset i den stora aspen vid min systers sommarställe Bonnorn i Söderhamns skärgård. Återhämtning!

Jag har inte tagit några fantastiska bilder direkt utan mer övningsbilder. Här är i alla fall två bilder med min Nikon D3200. Först den 550 år gamla Biskopseken med över 7 meter i omkrets.

DSC_0052

Och så lyckades vi av misstag ta oss in i rektorns trädgård, bedårade av vallmon!

DSC_0113

 

Däremot tog jag en del bilder med mobiltelefonen som visar en del av de fantastiska omgivningarna:

image

image

image

image

2 svar på ”Fotokursens sista kväll

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *