Landskap

Med inspiration från en bild som min vän Malin la upp på Instagram häromdagen gav jag mig på att göra ett landskap med åker, skog och himmel. Jag tror jag ska hålla mig till det icke föreställande hädanefter men den blev ganska bra i alla fall. Jag är nöjd med strukturen i broderiet som gör stjälkarna och skogen.

image

Närbild

image

Jag gjorde också en lite glammig bild med lite glittergarn. Jag hittad nystanet för en tia på Stadsmissionen. Det är så kul – jag har användning för allt garn och all sytråd jag har! Även den mest tråkiga färg kan vara den exakt rätta nyansen.

Jag fick frågan idag hur stora bilderna är och de är ca 11 x 15 cm. Jag sätter fast dem på en styv pappbit och ska sätta på en hängare på baksidan som inte syns när bilden är upphängd.

Det är så bra att ha verkstan när jag mår så dåligt som nu. Jag glömmer och kommer in i mer positiva tankar. Idag har jag varit väldigt trött och sömnig men har inte kunnat sova middag eftersom benen pirrar så. Jag låg och fantiserade om att jag skulle kunna trycka på knapp och vips! så skulle jag inte känna något pirr alls i benen. Bara en stund.

image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *