Syfestivalen

Jag var lite orolig att jag inte skulle orka med Syfestivalen i helgen efter konferensresan till Borås. Syfestivalen är en mässa för textilt handarbete som äger rum två gånger om året på Älvsjömässan. Jag var på den för första gången i vintras och var helt lyrisk! Jag ville verkligen inte missa den nu, jag behövde fylla på med kardad ull framför allt.

Efter en rask promenad i höstsolen tillsammans med hästarna i dotterns ridskola på lördagsförmiddagen, kände jag mig stark. Jag slängde i mig lite lunch och åkte iväg innan jag hann känna efter.

image

Här är min underbara hög av ullfilt och vadmal! Ungefär hälften köpte jag på Syfestivalen av Magasin Duett

Jag hittade mycket riktigt det jag var ute efter och mer därtill. Men den här gången behövde jag inte gå runt och titta på allt, så jag åkte hem efter en timme. Då började tröttheten smyga sig på. Väl hemma blev det inte många knop med broderierna – nu var det dags att vila!

Idag har jag också tagit det lugnt, det blev en kort promenad precis innan solen gick ned. Men jag har varit vaken länge! Jag tänkte att jag klev upp strax före kl 5 i morse, men när jag broderat en lång stund tittade jag på klockan på mobilen som då visade 05.00. Jag hade glömt omställningen till vintertid, så jag har varit uppe sedan före kl 4 idag – då blir dagen låååång kan jag berätta!

Kardad ull att nålfilta med i många fina färger!

Kardad ull att nålfilta med i många fina färger!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *