En hjälpsam tanke

Jag kom precis på en hjälpsam tanke: att Försäkringskassan skickade tillbaka mitt läkarintyg i höstas berodde på hur det var skrivet. De ville veta mer om varför jag inte kan arbeta, och mindre om anledningen. Det var min läkare som blev underkänd, inte min sjukdom som blev ifrågasatt! Kanske kan jag släppa lite av oron för att FK ska underkänna alla intyg hädanefter.

Jag har inte haft något samtal med handläggare på FK under hela denna sjukperiod, om jag inte räknar ett samtal där en medkännande tjänsteman ringde för att fråga en sak angående datum i intyget. Jag har tyckt att det är skönt att de inte hör av sig för möte. Men kanske det vore bra ändå så jag får höra hur de tänker.

IMG_1446

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *