Samhörighet


Jag ska försöka beskriva känslan jag hade i helgen, och som fortfarande finns i mig. Det är en känsla av samhörighet, av att självklart vara en del av någonting, höra till. Det jag känner detta inför är mötet med mina släktingar på min pappas sida som jag träffade i samband med min kusins bröllop i lördags. Släktingar som jag inte träffar så ofta. Men vi hade så himla roligt tillsammans och det kändes inte som om att vi träffas sällan. Det fanns en självklarhet och jag fylldes verkligen bokstavligen av energi!

Nästa morgon hade jag bestämt träff med min pappas kusin som jag aldrig träffat. Vi har fått kontakt via min blogg som hon hittade genom en av mina kusiner – är det inte fantastiskt! Vi åt frukost tillsammans på mitt hotell och fann varandra direkt – ännu en lycka! Nu har jag planer på en rundresa i Jämtland nästa somnar, om jag orkar förstås. Men tanken fyller mig med glädje och energi, och man kan väl få drömma?

Gratulationskortet till brudparet, ett nytt lineoleumtryckmönster jag gjort.

4 svar på ”Samhörighet

  1. Om du vill är du varmt välkommen att göra ett stopp på ”Hotell Bensjö” under din rundresa i Jämtland. Det erbjuds lyxigheter som separett (fint innedass), tvagning i sjön och Sveriges sämsta mobiltäckning. Men även gemenskap, fin natur, grillning, fiskemöjligheter och internet (nytt för 2018!). Varmt välkommen! 🙂

  2. Vi är så glada för att du kom till vårt bröllop!
    Det var så härligt att få träffa dig igen och få krama om dig!
    När vi mottog ditt meddelande att du hade ändrat dig, så kom det tårar nerför Johans kinder – så glad blev han!
    Stor Kram till dig Pia, från oss nygifta i Ö.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *