Sjukskrivningen

Jag var till min husläkare idag, min sjukskrivning gick ut. På förmiddagen jobbade jag och deltog i möte så jag blev alldeles slut. Det är klart för tidigt att gå upp i arbetstid, men jag mår i alla fall bättre än för sex veckor sedan då jag började jobba. Vi enades om att jag ska jobba 25 % i ytterligare fyra veckor och hoppas kunna börja jobba 50 % efter det.

Frågade också om RLS/WED eftersom det blivit sämre men han är lite villrådig där eftersom jag är så pass tungt medicinerad mot det redan. Jag föreslog att försämringen kanske beror på stress av att ha börjat jobba, så vi ska låta det bero lite till.

imageIdag blir det musiktips! Sofia Karlsson som vi ska åka och lyssna på i Uppsala på söndag. Fantastisk stämsång tillsammans med Sofie Livebrant!

Och här är vårens första blåsippor. På Öland har jag en vän som alltid lägger upp de första vårblommorna på Facebook!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *