Delrapport från medicinexperimentet

I förrgår tog jag första steget i steg 2 av experimentet med RLS/WED-medicineringen. Jag trappade ned från 0,54 mg till 0,35 för några veckor sedan. Nu var det alltså dags att ta ett nytt kliv: jag delade tabletten så det blev 0,27 mg. Det verkade ok så idag tog jag helt enkelt bara 0,18 mg! Känns lite läskigt men jag måste testa. Om det varken blir bättre eller sämre ska jag testa att dela upp tabletten och ta dem vid två eller tre tillfällen under eftermiddag/kväll. Men det är nästa steg i experimentet. Håll tummarna för mig nu!

image

3 svar på ”Delrapport från medicinexperimentet

  1. ?Håller tummarna.
    Mitt vänsterben har nog samma elände, höger bara lite. Ingen medicin ön, Följer med spänning hur ditt experiment går
    Pär

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *