Fortfarande pigg

Jag är fortsatt pigg, och har inte haft någon riktig svacka på länge nu. Känslan av att vara övertaggad poppar upp ibland, och den är härlig och lite frustrerande. Härlig av förklarliga skäl och frustrationen tror jag mest beror på att jag har så mycket att ta igen. Jag vill göra allt samtidigt och mycket och jämt! Men jag får också korta glimtar av ångest som håller mig tillbaka.

I helgen ska dottern och jag åka skidor i Romme tillsammans för sjunde året i rad! Det ser jag mycket fram emot, även om jag egentligen tänkt träna lårmusklerna så att jag skulle orka bättre. Det är roligare att åka då också. Men nu är det som det är, och det blir mysigt att bara vara tillsammans, utomhus hela helgen, gulaschsoppa till lunch, bo på hotell och kolla på Mello på kvällen.

Helgen därpå är det Syfestivalen igen. För en gångs skull har jag kollat in programmet i god tid. Och det var bra för två av mina favoriter har workshops: Anna Wengdin med yllebroderi och Britt-Marie Christoffersson med broderi på stickat. Jag ska åka dit på fredagen, och kanske delta i någon workshop.

En nära vän föreslog att jag skulle brodera en pippi som flyger, och nu var det dags – nu flyger jag!

2 svar på ”Fortfarande pigg

  1. Hej
    Du mår bättre, Pippin flyger. Så glad för din skull. Hoppas detta håller i sig. Jag har äntligen fattat hur viktigt det är med återhämtning. Har ju trappat ner så jag har lediga fredagar. Jobbar f n 85%. Vecka 11 har jag semester o vi ska åka längdskidor i Obersdorf. Det ser jag fram emot. Utförsåkning vågar jag mig inte på längre då jag är rädd för att falla med följder för min höftprotes. Ha det gott och Trevlig Helg ? Kram Gunvor

    • Härligt att höra Gunvor, det låter som en bra lösning att vara ledig tre dagar per vecka! Och så fantastiskt med skidåkning i Oberstorf! En sån energiinjektion! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *