Två steg fram och ett steg bak

Idag har jag läst. I en bok. Det är längesedan jag läste något längre sammanhängande. Jag har inte orkat hålla koncentrationen uppe. Det känns bra.

Jag har också suttit i verkstan i eftermiddag och broderat. Det är faktiskt också ett tag sedan, i alla fall som jag broderade en längre stund. Något som blev färdigt. Orken och lusten har inte riktigt funnits ett tag, men jag tror det mest beror på att jag är förkyld. Utan att vara direkt sjuk så har den här långdragna historien tröttat ut mig, För mig som redan innan hade dålig kondis och dessutom är utmattad märks det kanske extra mycket. Jag får påminna mig hela tiden om att jag har en infektion i kroppen, och att jag inte blivit sämre i utmattningen. Det känns som två förkylningar som går omlott. Först en med ont i halsen, heshet och hostan från underjorden. Sedan en med bihåleinflammation. En liten en bara, jag har mest känningar. Men tröttheten!

Ikväll var jag på yogan men gick hem efter halva tiden. Jag blev så himla trött och fick en del ångest också. Det kändes som att det var ovanligt fysiskt tröttande yoga ikväll, men det var nog jag som är ovanligt trött.

Det låter väldigt tjatigt ser jag, en klagosång om förkylning! Men här är i alla fall dagens broderi!

image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *