Jag förstår inte

Hur ska det gå för mig? Jag förstår inte. Jag är så himla trött. Orkar jobba någorlunda men sen finns ingen energi, annat än mycket korta stunder. Idag har jag jobbat hemma, och efter ett par timmars vila på eftermiddagen kände jag en liten gnista lust att fortsätta med ett silverarmband som jag påbörjade i förra veckan. Jag höll på i tio minuter och sedan blev det soffan igen.

Det är till och med så att jag ångrar att jag betalat yoga för hela terminen. Jag vill inte ha någonting mer än nödvändigt inbokat, men jag vet ju att jag mår bra av yogan så jag ska gå dit. Förra veckan sa jag till yogaläraren att jag hade ångest och kanske måste gå hem mitt under passet, men jag blev så avslappnad så att det inte blev nödvändigt.

Något jag har inbokat är helgen då jag ska åka till min vän T:s stuga på landet. Det ska bli riktigt skönt att göra ingenting, att ingen vill ha någonting av mig. Bara vara, sova och vila.

2 svar på ”Jag förstår inte

  1. Bästa Pia!
    Vad kämpigt du har det. Önskar en kunde komma med goda råd. Du har iaf ett andningshål i ditt konstnärsskap o det gläder mig. Fortsätt ta hand om dig så som du gör så håller jag tummarna för att du mår bättre snarast.
    Kram Gunvor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *