Pigg dag

Jag känner mig så pigg idag – en underbar känsla! Jag åkte och handlade mat klockan 8 i morse, innan alla nyss-fått-lön-shoppare invaderade centrum. Sedan åkte dottern och jag till Ikea för att köpa några skåp och lådor till köket. Ett fokuserat och förhållandevis kort besök. Hem och äta lunch, och sedan en lång tupplur under bar himmel.

Jag satt i verkstan ett tag och sydde ett överdrag till symaskinen. Jag har ett väldigt fint och ganska stadigt tyg från Ikea som jag köpt på Tradera. (Det är verkligen synd och obegripligt att Ikea dragit ner på tyger. Förut gjorde de många spännande tyger i samarbete med bra formgivare.) Nu fick jag användning för det!

Jag la också sista (kanske) handen vid ett yllebroderi. Kanske är det klart, kanske kommer jag på nåt mer. Det är inspirerat av ett gardintyg jag såg helt nyligen. De oranga löven är maskinsydda. Jag älskar färgkombinationerna!

Jag färdigställde också armbandet jag la upp en bild på häromdagen. Det blev lite knasigt, men ganska fint tycker jag.

Dagen toppades av att jag gjorde sushi till middag, gott och populärt hos familjen. Nu är det bara lördagsmyset framför tv:n kvar, med stickningen i händerna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *